Make your own free website on Tripod.com


REUNION OF 5 HAJARIANS (Batch 2000)


Hi gals!!!

Reunion kita dah nak dekat... Memang tak sabar nak jumpa semuanya...Harap ramai yg dapat join.. So, sesiapa yg belum confirm, cepat2 buat keputusan dan inform, ye...


This is the details about our reunion:


Date : 23rd Dec (Sat) - 24th Dec (Sun) 2006
Venue : Genting Highlands
Time: Starts at 8.30am (23rd Dec), gathers at Terminal Putra Gombak.
** if go with own transport, please inform, okay..
** Don't be late, see you there!!!



So far, yang confirm nak pergi ialah:
1. reck
2. tiqah
3. fatin mimi
4. emy
5. linda
6. kaydee
7. non zarina
8. imah
9. kak chek


At this moment, cik2 fatin (Tiqah and Mimi) yang handle this matter (especially ttg makanan).. so, kalo nak bagi nama ke, bagi suggestion ttg makanan or activiti, boleh terus contact tiqah....ni emailnya lady_yunalesca54@yahoo.com or fatinatiqah@hotmail.com atau pun boleh contact aku di emelia_khamis_at_yahoo_dot_com.... Nombor handphone aku dah tukar. Kalau nak contact number, email ye...



Return to home page