Make your own free website on Tripod.com


REUNION OF 5 HAJARIANS (Batch 2000)


Assalamualaikum...

Ni aku nak inform, about our very 1st reunion...
Berdasarkan kad yang korang dapat tu, tarikh asal nye 22-23 Dec 2006 (Jumaat & Sabtu)...
Tapi, after berbincang dgn AJK Tertinggi (poyo je bunyinyer..haha), kitorang decide ubah tarikh tu ke 23-24 Dec 2006 , which is on Sabtu & Ahad...
Senang sket.. yg keje pun cuti and yang paling penting, yg masih belajar, tak nak la galakkan korang ponteng kelas... (",)
Tempatnya still sama macam yang kite plan or korang boleh refer kat kad tu...
Please take note ye...
Korang tolong gak inform pada classmates yang lain...
Hope ramai yg join... Rindunyer.. lama tak jumpa..

So, this is the details:


Date : 23rd Dec (Sat) - 24th Dec (Sun) 2006
Venue : Genting Highlands
Time: Starts at 8.30am (23rd Dec), gathers at Terminal Putra Gombak.
** if go with own transport, please inform, okay..


so, buat masa ni, korang kena bayar RM 20 je dulu... ni utk urusan2 booking hotel etc.. Bayaran lain, akan di"collect" pada hari reunion kite la....Kalo nak bayar, boleh la bank-in dalam akaun BSN reck (nama sebenar : HAMIDAH MOHD SALLEH) bernombor 0822429879532648... and, bile dah byr, simpan slip and inform la kat reck or aku...


p/s:If ada any inquiries or tak setuju ke, contact aku la... reck busy, maklumla doctor ;-p. No hp aku, still sama cam dulu.. or email aku kat emelia_khamis_at_yahoo_dot_com... And, sorry gak, tak sempat wat invitation card baru...


Return to home page